Koeltechniek

Kunnen we nog zonder? Haast onopgemerkt is onze maatschappij afhankelijk geworden van apparatuur waarmee de temperatuur kunnen regelen. Van koel en vriescellen, toonbanken, buffetten enz. die de opgeslagen producten en waren op een juiste en constante temperatuur houden.

Elke situatie is anders. En dus elke koeling weer anders. We starten daarom met het inventariseren van uw wensen en behoeften. En de mogelijkheden van uw locatie. Deze werkwijze staat garant voor een koelcel of vriescel op uw maat. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers. Zo weet uw zeker dat uw nieuwe apparatuur aan alle voorschriften en normen voldoet. Voor u een hele zorg minder.

Koeling

Wist u dat Airco-Nijverdal ook aan uw koelcel , vriescel en alle kleine koelinstallaties onderhoud en service verleend ook aan installaties die niet door ons zijn geleverd. Wij doen het onderhoud de eerste keer altijd gewoon op basis van uren en kunnen dan goed bekijken hoeveel tijd we nodig hebben voor uw koelinstallatie. Op basis daarvan kunnen wij eventueel een vast onderhoudscontract afsluiten.

Offerte

Dus ook als u een nieuwe koelcel of vriescel nodig bent neem dan vandaag nog contact op met Airco-Nijverdal voor een vrijblijvende offerte.

Comments are closed.