Introductie

Airco-Nijverdal is een nieuw bedrijf maar wel met jaren ervaring in huis. We zijn gespecialiseerd op het gebied van airconditioning, koeltechniek en elektrotechniek. Ook zijn wij sterk op het gebied van koeltechnische dienstverlening, ook hier hebben we al jaren ervaring.

Airco

Wij werken met 2 grote airco merken die beiden 5 JAAR GARANTIE geven (zie garantie voorwaarden) op onderdelen. En deze merken hebben onderdelen op voorraad zodat we vaak de onderdelen ook binnen 1 werkdag in huis hebben. Airco-Nijverdal heeft deze merken geselecteerd op basis van de goede ervaring met deze merken in het verleden. En prijs kwaliteit verhouding. Zodat wij u een mooie en degelijke installatie kunnen leveren voor een scherpe prijs.

Daikin

Unknown De stilste airco ter wereld, prijs kwaliteit design super airco. Daikin altijd vooruitstrevend en altijd als eerste de nieuwste techniek. De meest verkochte airco ter wereld.

Fuji Electric

Unknown-1 Jaren lange ervaring op het gebied van airconditioning. Door een heel breed assortiment altijd wel een airco die bij u past. En ook een hele stille airco. Prijs kwaliteit design super airco.

Alle merken

Heeft u de voorkeur aan een ander merk ook dat merk kunnen wij leveren informeer naar de mogelijkheden. Vul ons offerteformulier in en wij antwoorden u binnen 1 werkdag.

Koeltechnische dienstverlening

Samen staan we sterk. Wij werken ook voor koeltechnische bedrijven, we hebben ruime ervaring in het mee helpen bouwen van installaties in supermarkten en grotere airconditioning in bijvoorbeeld kantoor gebouwen.

Dus zit u verlegen om handige helpende handen, Ook hiervoor bent u bij Airco-Nijverdal aan het juiste adres. Onze monteurs zijn in het bezit van f-gassen cat.1 certificaat (voorheen STEKdiploma) en VCA diploma.

Comments are closed.